Stay informed.

Meld u aan  en  ontvang  nieuws over de verdere ontwikkeling van de slimme energie monitor.

NRG watch, de slimme energie monitor.

Het slimme doosje is door ons ontwikkeld om te dienen als een onafhankelijke energie monitor. Geen verplichte connecties met enige energie leveranciers.

De NRG watch wordt via een Kwh-meter met uw elektriciteitsmeter en zonne panelen verbonden. Als uw water meter als deze daarvoor geschikt is kan die ook aan de NRGwatch worden gekoppeld.

De slimme energie monitor registreert uw data van uw Kwh-meter en elektriciteitsmeter en verzendt deze via het internet.  Uw data wordt via een eigen account en een abonnement op een beveiligde  server in nederland opgeslagen.

De Informatie wordt gepresenteerd via het internet op uw PC, tablet of smartphone. Via een dashbaord wordt overal realtime uw energie toestand getoond.

Direct altijd inzicht in verbruik van bijvoorbeeld waterkoker of droger. Uw gasverbruik en mogelijk uw waterverbruik. Maar ook realtime direct inzicht in de opgewekte energie door uw zonne panelen en terug levering aan het net.  

Geen verassingen meer bij uw energierekening, want u heeft inzicht.

De NRG watch geeft dus helder inzicht  in het energieverbruik. Door de duidelijke informatie wordt u bewust van uw energie gebruik en daarmee bespaart u op uw energieverbruik en kosten. En verdient uw de kleine investering voor de aanschaf van de energie monitor terug.


 Bekijk het online


      NRG.Watch

 NRG watch voor meer inzicht door registratie van uw energie gebruik

www.nrg.watch

 www.smarternergymonitor.net